Het evenement heeft plaats gevonden en inschrijven is daarom niet meer mogelijk.

De gevallen Icarus

Rolkeuze

Voor dit evenement kies je bij inschrijving al of je de rol wilt vertolken van een vrouwelijke of een mannelijke god. Voor elk zijn 8 plaatsen beschikbaar.

De lichamelijke verschijning van een god is niet per se identiek aan het mythologische geslacht. Bijvoorbeeld: Hermes is in de mythologie (en ook op ons event) een mannelijke god, maar kan er makkelijk voor gekozen hebben tijdelijk te huizen in een vrouwenlichaam. Je OC genderidentiteit is dus voor de keuze van je rol niet van belang. Waar je op inschrijft, is het mythologische geslacht van de god.

Er is daarnaast een inschrijf-optie “het geslacht van mijn personage maakt mij niet uit.” In dat geval kunnen wij je casten in een mannelijke of een vrouwelijke rol. Let op: kies deze optie niet als je tijdens de casting alleen goden van 1 geslacht gaat kiezen - we hebben mogelijk wat flexibiliteit in de casting nodig. Als er bijvoorbeeld 5 personen inschrijven voor vrouwenrollen en 8 voor mannenrollen, zullen de 3 personen die de maakt-me-niet-uit-optie hebben gekozen, de vrouwenrollen gaan vervullen.

Laat je in het kiezen van je rol daarnaast vooral niet tegenhouden door hoe je eruit ziet of wat je denkt dat anderen willen dat je neerzet. Uiteindelijk zijn goden onsterfelijke wezens die zelf kunnen bepalen hoe ze verschijnen. Een god heeft gekozen om er zo uit te zien als jij. Wees trots op jezelf. :)

Als de inschrijvingen vol zitten, zullen we jullie een rolkeuzeformulier toesturen. Daarop kan je aangeven welke rollen je graag zou spelen. Wij zullen je dan een rol toewijzen. Meer over het casting-proces is te vinden onder de kop "Personages".